DANAS DRUGO IZVLAČENJE: Stan u Beogradu i pet automobila za dobitnike u igri Uzmi račun i pobedi 2020

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 10:47

DANAS DRUGO IZVLAČENJE: Stan u Beogradu i pet automobila za dobitnike u igri "Uzmi račun i pobedi 2020"

Najsrećnije dobitnike izvući će naša reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

Danas u 17.55 biće održano drugo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

U današnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "FIJAT 500L" i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOME ĆE MILICA DONETI SREĆU: U drugom izvlačenju nagradne igre Uzmi račun i pobedi MOŽDA BAŠ VAS ČEKA STAN U ZEMUNU ili automobil

Izvor: Kurir, 05.Dec.2020

Večeras su uz direktan prenos na prvom programu javnog servisa izvučeni novi dobitnici u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2020.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.