Drugo izvlačenje - stan dobila Ljiljana Nikolić iz Uba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020, 04:27

Drugo izvlačenje - stan dobila Ljiljana Nikolić iz Uba

U drugom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić iz Uba.

Petoro učesnika nagradne igre dobilo je automobil "fijat 500L", a u pitanju su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Sreće dobitnike je iz bazena u studiju Radio televizije Srbije, sa 3.878.671 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pristiglom kovertom, izvukla reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

Izvlačenje je pratila i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić koja je istakla da je igra jako važna, pogotovo za promovisanje fiskalne discipline.

"Ovako se građanima pokazuje da su samo na dobitku kada kupuju kod registrovanih trgovaca", rekla je ona.

U prvom izvlacenju, održanom prošle subote, izvučeni su dobitnici jednog stana i pet automobila.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" se formalno prireduje u dva kruga – prvi od 15. novembra do 26. decembra ove godine i drugi početkom 2021.

Organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS DRUGO IZVLAČENJE: Stan u Beogradu i pet automobila za dobitnike u igri "Uzmi račun i pobedi 2020"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020

Najsrećnije dobitnike izvući će naša reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić...Danas u 17.55 biće održano drugo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije...U današnjem izvlačenju biće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uzmi račun i pobedi 2020 - stan je dobila Ljiljana Nikolić iz Uba

Izvor: RTS, 05.Dec.2020

Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u drugom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić. . Sreće dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.