Izvor: EMportal, 20.Mar.2012, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASNS podržao odluku o povećanju minimalne cene rada

Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata podržala povećanje minimalne cene rada sa 102 na 115 dinara po satu i ocenila da država može da oslobodi privredu ogromnih nameta kako bi olakšala poslodavcima.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ASNS podržao odluku o povećanju minimalne cijene rada

Izvor: Capital.ba, 20.Mar.2012

BEOGRAD, Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata u Srbiji podržala je povećanje minimalne cijene rada sa 102 na 115 dinara po satu i ocijenila da država može da oslobodi privredu ogromnih ..

Nastavak na Capital.ba...

Rat zbog minimalca

Izvor: RTS, 21.Mar.2012, 09:11

Poslodavci upozoravaju da bi zbog povećane minimalne cene rada bez posla moglo da ostane još 50.000 ljudi. Sindikati ne veruju u tu računicu. ..Odluka da od 1. aprila jedan sat rada srpskog radnika umesto 102 košta najmanje 115 dinara, prema proceni Unije poslodavaca, dovešće do otpuštanja čak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.