POZNATI UZIVALI U HRANI Melina pricala o Dzej Lo Jelena o kilazi

Izvor: medio.rs, 15.Dec.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI UZIVALI U HRANI Melina pricala o Dzej Lo Jelena o kilazi

Uprkos naizgled potpuno različitim ukusima, pevačice Jelenu Tomašević, Tijanu Dapčević, Anu Bebić, dizajnerku Melinu Džinović, glumce Ninu Janković i Ivana Mihailovića, kao i voditelja Jovana Memedovića spaja ljubav prema dobroj hrani.

Poznati su upravo zbog ove ljubavi poželeli su da budu deo slavljeničke atmosfere jednog prestoničkog restorana, koji je otvoren u srcu Neimara, u utorak 13. decembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
I dok su popularni glumci najviše ćaskali sa kuvarom, inače rođenim Filipincem koji ih je uvodio u svoje kulinarske tajne, Melina je prenosila radosne impresije budući da je slavna Dženifer Lopez pre nekoliko dana po treći put obukla haljinu njenog brenda "Hamel".

Iako su njenu figuru hvalili mnogi, Jelena Tomašević je priznala kako u jeku praznika broji kalorije i da joj treninge nadomeštaju brojni koncerti.

Ipak, posebnu pažnju izazivala je Nina Janković kojoj su mnogi gosti prilazili nagovarajući je da im otkrije nove detalje iz popularne serije "Ubice moga oca" u kojoj glumi foreničarku, ali umetnica je uz osmeh naglašavala kako mora da ćuti.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Jelena Janković,   Jovana Janković

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.