Tipsarević daje prednost Česima

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević daje prednost Česima

Reprezentativac Srbije Janko Tipsarević ocenio je da su Česi u maloj prednosti pred četvrtfinalni duel te dve selekcije u Dejvis kupu, pošto će se mečevi igrati u „O2 areni” u Pragu.
Mislim da su šanse 60:40 odsto u korist Češke, pošto su oni domaćini. Prednost im dajem samo zbog publike – rekao je Tipsarević pred duel koji će se igrati od 6. do 8. aprila.
On je istakao da obožava da igra mečeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dejvis kupa.
Ne želim da potcenjujem druge turnire, posebno ne Majami, Vimbldon i Monte Karlo koji su mi omiljeni, ali uvek jedva čekam da počne Dejvis kup – rekao je deveti igrač na svetskoj rang listi.
Tenis je individualan sport, a igrati za tim je neverovatno dobro. Volim svoju zemlju, ali u Dejvis kupu posebno uživam zbog saigrača iz reprezentacije. Ne mogu da obećam da bih igrao u slučaju da se ne slažem sa nekim iz tima. Odlična atmosfera je verovatno jedan od razloga zašto dobro igram u Dejvis kupu – dodao je Tipsarević.
Reprezentacija Srbije će protiv Češke igrati bez najboljeg igrača na svetu Novaka Đokovića, koji je ranije kazao da želi da sačuva svežinu za Otvoreno prvenstvo Francuske – Rolan Garos.
Nemamo mnogo igrača, ali oni koje imamo su kroz godine pokazali da mogu da igraju na bilo kojoj podlozi i zato smatram da je Srbija jedan od najopasnijih timova – zaključio je Tipsarević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.