TSS u prodaju pustio samo 5.080 kompleta ulaznica

Izvor: Politika, 17.Nov.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSS u prodaju pustio samo 5.080 kompleta ulaznica

BEOGRAD – Teniski savez Srbije saopštio je danas da je u prodaju pušteno samo 5.080 kompleta ulaznica za finalni meč Dejvis kupa između Srbije i Francuske.

Prodaja ulaznica počela je juče, a već posle dva sata saopšteno je da karata više nema, što je prouzrokovalo proteste velikog broja ljubitelja tenisa koji su stajali u redu ispred Beogradske arene.

U saopštenju TSS navodi se da je zbog izgradnje komentatorskih kabina kapacitet Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << arene za taj meč smanjen na 15.390 mesta.

Za Svetsku tenisku federaciju izdvojeno je 1.600 mesta, a isti broj ulaznica dobila je Teniska federacija Francuske. Pored toga, TŠ je 3.311 karata izdvojio za sve srpske registrovane tenisere.

Za novinare je izdvojeno 400, a za potrebe igrača i članova stručnog štaba reprezentacije Srbije 500 mesta. Volonteri su dobili 247 kompleta, a 420 karata je povučeno iz prodaje zbog instaliranja "hok aj" sistema.

TSS je za potrebe ugovornih obaveza izdvojio još 1.000 kompleta, zbog bezbednosti igrača i sudija nije se prodavalo 256 ulaznica, a još 276 ih je povučeno iz prodaje zato što je ocenjeno da se sa tih mesta ne vidi čitav teren.

Kada se sve to sabere, ljubiteljima tenisa ponuđeno je nešto više od 5.000 ulaznica, odnosno četvrtina uobičajenog kapaciteta Beogradske arene.

Tanjug

objavljeno: 17/11/2010
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Beogradska Arena

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.