Srbija u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Argentine

Izvor: Beta, 09.Mar.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Argentine

BEOGRAD, 9. marta 2015. (Beta) - Teniska reprezentacija Srbije će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati protiv Argentine, koja je sa 3:2 savladala Brazil u prvom kolu tog takmičenja.

Teniseri Argentine su u Buenos Ajresu, u neizvesnom duelu prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa, pobedili Brazil sa 3:2, a odlučujući poen svojoj selekciji u ponedeljak je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Federiko Delbonis.

On je sa 3:1 u setovima savladao Tomasa Belučija.

Posle prvog dana rezultat je bio 1:1, u subotu je posle meča dublova poveo Brazil sa 2:1, a potom su na scenu stupili Leonardo Majer i Žoao Souza.

Njihov meč u nedelju trajao je skoro sedam sati i jedan je od najdužih mečeva u istoriji tenisa. Na kraju je trijumfovao Majer i Argentini doneo izjednačenje.

Poslednji, odlučujući meč izmedju Delbonisa i Belučija počeo je u nedelju, ali je prekinut i završen u ponedeljak.

Srbija je u prvom kolu sa ubedljivih 5:0 savladala Hrvatsku.

Meč četvrtfinala Dejvis kupa izmedju Srbije i Argentine igraće se od 17. do 19. jula, a domaćin će biti Argentina.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NOVAK I EKIPA SAZNALI PROTIVNIKA: Argentina posle maratona bolja od Brazila, čeka Srbiju

Izvor: Kurir, 09.Mar.2015

Teniska reprezentacija Srbije će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati protiv Argentine, koja je sa 3:2 savladala Brazil u prvom kolu tog takmičenja..Teniseri Argentine su u Buenos Ajresu, u neizvesnom duelu prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa, pobedili Brazil sa 3:2, a odlučujući poen svojoj selekciji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.