Srbija spremna za pobedu u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2010, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija spremna za pobedu u Splitu

SPLIT -

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je danas da su njegovi izabranici spremni za pobedu nad selekcijom Hrvatske u meču četvrtfinala Dejvis kupa koji se igra od 9. do 11. jula u Splitu.

"Kao tim smo spremni za tri poena koja su nam neophodna za pobedu i nadam se da ćemo ih osvojiti već drugog dana, što znači da bi već u subotu trebalo da završimo posao", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Obradović.

Selektor našeg tima napomenuo je da je zadovoljan atmosferom koja vlada u taboru reprezentacije kao i formom naših igrača.

"Treći dan treninga je već za nama. Najbitnije od svega je da se igrači odlično osećaju. Odradili smo i probu dubla i probu singla, jer je veoma bitno ko će da bude broj dva u singlu, dok za dubl imamo sve tri otvorene kombinacije Sa Nenadom Zimonjićem su trenirali Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki", istakao je Obradović i dodao da do žreba neće obelodaniti sastav tima.

Obradović je istakao da je zadovoljan i podlogom u "Spaladijum areni".

"Podloga je odlična, poput naše, pošto i mi sarađujemo sa Rukortom. Loptica malo više odskače, ali to je zbog fiksnog parketa u osnovi dvorane", rekao je Obradović.

Drugi reket naše reprezentacije Troicki naglasio je da veruje u "snagu tima".

"Nikada se nisam bolje osećao, uživanje je biti ovde. Poslednjih par turnira sam igrao dobro i vodio protiv jakih igrača, ali sam gubio u završnici. Nadam se da ću nastaviti uzlaznom linijom i da će doći vreme da i favoritima zadam završni udarac", naveo je Troicki i poručio da bi bilo najlepše da već u nedelju "slavimo".

Treći teniser Srbije Tipsarević dodao je da se nada povoljnom ishodu susreta sa Hrvatskom.

"Igram sve bolje i bolje. Svež sam i odmoran i očekujem sve bolje partije. Ovde smo prihvaćeni odlično i ovo je jedno od najlepših gostovanja na kojima sam bio", tvrdi Tipsarević.

Rezerva u reprezentaciji Marko Đoković istakao je da mu je čast što će biti u društvu sjajnih igrača.

"Pristupom i ponašanjem na terenu i van njega želim da se odužim selektoru za čast koju mi je ukazao. U društvu sam sjajnih igrača i ovo će za mene biti fenomenalno iskustvo koje će imati dalekosežan uticaj na moju karijeru. Idemo na pobedu", poručio je Đoković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.