Selektor Obradović: Na Šveđane u najjačem sastavu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Obradović: Na Šveđane u najjačem sastavu

Bogdan Obradović, Dejvis kup selektor Srbije prijavljuje konačan spisak igrača za četvrtfinale sa Šveđanima (8. – 11. juli), ali u taboru Srbije neće biti promena.

Nema nikakvih kalkulacija, idemo u najjačem sastavu sa Novakom Đokovićem, Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem i Nenadom Zimonjićem, a kao petog prijavićemo Iliju Bozoljca – kaže selektor Obradović.
Odluka najboljeg igrača sveta Rafaela Nadala da propusti četvrtfinalni okršaj sa Amerikancima nije iznenađenje za selektora Obradovića. Inače, Srbija će ukoliko eliminiše Švedsku igrati protiv boljeg iz duela SAD – Španija.
Rafa definitivno ima problema sa kolenom i mora da se štedi jer mu je cilj da zadrži broj 1 na svetu. Ali, mislim da to nimalo ne umanjuje šanse Španaca u meču sa Amerikancima
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.