Počinje prodaja karata za polufinale Dejvis kupa Srbija - Argentina

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za polufinale Dejvis kupa Srbija - Argentina

Od srede 17. avgusta u prodaju se puštaju kompleti karata za polufinalni meč Dejvisa kupa u kome će aktuelni šampion, reprezentacija Srbije, od 16. do 18. septembra u Beogradskoj areni igrati protiv Argentine.

Cena kompleta karata, za sve sektore osim "sektora 400", za tri dana takmičenja iznosi 5.000 dinara, dok cena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 2.200 dinara, za drugi dan 1.100 dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za treći dan 2.200 dinara.

Kada je reč o "sektoru 400", komplet ulaznica košta 2.200 dinara, a po danima 900 dinara za nadmetanja u pojedinačnoj konkurenciji u petak 16. i nedelju 18. septembra, odnosno 600 dinara za subotnji okršaj dublova.

Pojedinačne karte će u prodaju biti puštene naknadno.

Povezane vesti: Jači od Argentine na svakoj podlozi Španci eliminisali SAD u četvrtfinalu Dejvis kupa Janko: Posao još nije gotov; Nole: Jurimo još jedno finale Šveđani pobedili Đokovića i Zimonjića i smanjili na 2:1! Argentinci u polufinalu Dejvis kupa, priželjkuju trijumf nad Srbijom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje prodaja karata za Davis Cup meč Srbija – Argentina

Izvor: NC magazin, 16.Avg.2011

Meč polufinala Davis Cup takmičenja za 2011. godinu, između selekcija Srbije i Argentine je na programu od 16. do 18. septembra 2011. godine, Beogradskoj areni.

Nastavak na NC magazin...

Mesec dana za nabavku kompleta prve pomoći

Izvor: Politika, 16.Avg.2011

Ova novina koštaće građane Srbije ukupno 58 miliona evra..Vlasnici automobila opet će morati da otvore novčanike jer, do 18. septembra, moraju da nabave novi komplet za pružanje prve pomoći usklađen sa srpskim standardom SRPS Z.B2.001. Nova prva pomoć moraće da se menja svakih pet godina, a...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.