Ljubavi (ni)je kraj?

Izvor: S media, 14.Dec.2010, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavi (ni)je kraj?

Raskid Novaka Đokovića i Jelene Ristić, i pored spekulacija o tome da slavni par više nije u vezi, još uvek nije ozvaničen.

U kompaniji 'Femili sport' porodice Đoković, služba za odnose s javnošću nema komentar o kraju veze slavnog tenisera i njegove devojke. "U ovom trenutku ne možemo ni da potvrdimo ni da demantujemo glasine o raskidu" rekli su Pressu u PR službi "Femili sporta". >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Najnovije glasine o raskidu Novaka Đokovića i Jelene Ristić krenule su još tokom prvog dana finalnog meča Dejvis kupa.Izostanak Jelene Ristić na tribinama "Beogradske arene" tokom finalnog susreta bio je povod za razna medijska nagađanja o kraju veze najpoznatijeg srpskog tenisera i njegove dugogodišnje devojke. Sada su se pojavile vesti koje govore o konačnom raskidu para koji je svoju vezu započeo još u gimnazijskim danima. Ipak, upućenijima u dešavanja na srpskoj džet-set sceni dobro je poznato da su vesti o raskidu Novaka i Jelene već odavno redovna stvar. Na svakih nekoliko meseci mediji su objavljivali na udarnim stranama tekstove o prekidu poznatog tenisera i uspešne poslovne devojke koja radi za jednu libijsku kompaniju sa sedištem u Monte Karlu. Povod za svaki prekid dugogodišnje veze oduvek je bila neka lepotica s kojom bi Novak Đoković bio uslikan u noćnom provodu, od Marije Šarapove, pa sve do Rade Manojlović.

(Pres s)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.