Kiša prekinula odlučujući meč u Indiji, nastavak u ponedeljak

Izvor: Blic, 14.Sep.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša prekinula odlučujući meč u Indiji, nastavak u ponedeljak

Odlučujući meč za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa između tenisera Srbije i Indije prekinula je kiša u Bangaloru pri vođstvu Filipa Krajinovića od 6:3, 4:4 protiv Jukija Bambrija, i biće nastavljen u ponedeljak od 8.30.

Pošto je Dušan Lajović izgubio od Somdeva Devarmana koji je izjednačio na 2:2 u pobedama, za trijumf igraju Krajinović i Bambri.

Naš teniser je dobio prvi set sa 6:3, a onda je kiša počela da pljušti uoči početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugog, nešto pre 21 časa po lokalnom vremenu.

Krajinović je odlično ušao u meč, uz brejk došao do 3:0, da bi Bambri vratio brejk i smanjio na 3:2, ali je srpski teniser odmah oduzeo servis rivalu i napravio prvi korak ka pobedi.

U drugom setu je Bambri poveo sa 0:2, da bi Krajinović napravio dva brejka zaredom i preokrenuo, ali je u osmom gemu ispustio servis za 4:4 iako je spasao tri brejk lopte, nakon čega je kiša drugi put prekinula odlučujući borbu.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.