KECMANOVIĆ PRVI NA TERENU: Poznati parovi za duel Dejvis kupa između Srbije i Slovačke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 17:21

KECMANOVIĆ PRVI NA TERENU: Poznati parovi za duel Dejvis kupa između Srbije i Slovačke!

"Orlovi" su favorit...

Dejvis kup reprezentacija Srbije vredno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.

Sada je  poznato i u kojim terminima će se igrati deul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Slovacima, a prvi će na teren Miomir Kecmanović koji će u petak od 15 časova za protivnika imati Lukasa Klajna.

Prvog dana, samo u nešto kasnijem terminu igra i Dušan Lajović protiv Aleksa Molčana.

U subotu je na programu i dubl meč, a naša selekcija koja je u sastavu Nikola Ćaćić/Miomir Kecmanović igra protiv Josif Kovalik/Lukas Pokuni.

Petak, 15h:

Miomir Kecmanović - Lukas Klajn

Dušan Lajović - Aleks Molčan

Subota, 13h:

Josif Kovalik/Lukas Pokuni - Nikola Ćaćić/Miomir Kecmanović

Kecmanović - Molčan

Lajović - Klajn

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.