FOTO: Lepa Brena pevala šampionima!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Lepa Brena pevala šampionima!

Srpski teniseri, osvajači Dejvis kupa, istorijski uspeh proslavili su u prestižnom beogradskom klubu 'Baby`s', u Knez Mihajlovoj ulici.
Lepa Brena, supruga predsednika TSS Slobodana Živojinovića ispunila je obećanje i pevala više od dva sata, dok je za ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << noći bio zadužen bend 'Olja i Širkan' i nezaobilazni trubači.

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampanjac, 20 kilograma teška torta, Lepa Brena, trubači...

Izvor: Sportal.rs, 06.Dec.2010

Najbolji teniseri planete i ponosni vlasnici "salatare" s pravom su zaboravili na vreme i najveći uspeh srpskog tenisa proslavili u beogradskom klubu "Baby's".

Nastavak na Sportal.rs...

Šampioni slavili uz Lepu Brenu

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2010

Istorijski uspeh srpski teniski junaci slavili dugo u noć, u klubu ''Baby's'' u Knez Mihajlovoj ulici, uz pesmu Lepe Brene.

Nastavak na Sportske.net...

Brena u čast šampiona (FOTO)

Izvor: S media, 07.Dec.2010, 10:00

Srpski Dejvis kup reprezentativci, zajedno sa stručnim štabom, čelnicima Teniskog saveza Srbije, kao i mnogobrojnim zvanicama, proslavili su osvajanje Dejvis kupa u beogradskom klubu "Bejbis"...Posle pobede Troickog nad Mikaelom Ljodrom počela je žurka u Areni, nastavljeno je na pres-konferenciji,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.