Slavlje do zore

Izvor: RTS, 06.Dec.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje do zore

Teniseri Srbije “smogli” su snage da proslave titulu uz prijatelje i naravno trubače. Veselje trajalo do ranih jutarnjih sati. Prenosimo delić atmosfere iz beogradskog kluba "Baby s".

Teniski reprezentativci Srbije odlučili su da pobedu nad selekcijom Francuske i osvajanje Dejvis kupa proslave u svom omiljenom prestižnom klubu "Baby s" u Knez Mihailovoj ulici.

Kao što je i obećala, Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brena je pevala preko dva sata šampionima. Fantastičnu atmosferu podgrejali su naši "ćelavci", koji su nastavili da daju sve od sebe i u slavlju.

Otvoren je najveći šampanjac "Moet" od šest litara.

Restoran "Ruski car" specijalno za ovu priliku poklonio je tortu tešku 20 kilograma kojom su se svetski prvaci počastili.

Svetski prvaci slavili su do zore uz svirku benda "Olja i Širkan", ali i nezaobilazne trubače.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.