Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džim Kurijer novi selektor Dejvis kup reprezentacije SAD

VAŠINGTON, 27. oktobra 2010. (Beta-AP) - Legendarni američki teniser DŽim Kurijer postao je u sredu selektor Dejvis kup reprezentacije SAD.

Kurijer će na toj funkciji zameniti Patrik Mekinroa, koji je prošlog meseca podneo ostavku. Novi selektor SAD je kao igrač sa tom reprezentacijom dva puta, 1992. i 1995. godine, osvajao Dejvis kup.

Tokom igračke karijere osvojio je četiri gren slem titule - dve na pariskom Rolan Garosu i dve na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.


Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurijer nasledio Mekenroa

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010

Legendarni američki teniser Džim Kurijer postao je selektor Dejvis kup reprezentacije SAD. Kurijer će na toj funkciji zameniti Patrik Mekinroa, koji je prošlog meseca podneo ostavku.. Novi selektor SAD je kao igrač sa tom reprezentacijom dva puta, 1992. i 1995. godine, osvajao Dejvis kup.. Tokom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kurijer kapiten Dejvis Kup tima SAD

Izvor: RTV Pink, 27.Okt.2010

. . . Legendarni američki teniser Džim Kurijer postao je danas selektor Dejvis kup reprezentacije SAD. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.