Dejvis kup u Kraljevu će gledati svi sem Kraljevčana

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup u Kraljevu će gledati svi sem Kraljevčana

Meč Dejvis kupa Srbija – Hrvatska, koji će se od 6. do 8. marta igrati u Kraljevu, gledaće svi osim stanovnika ovog grada, jer je umesto 1.500 na biletarnici hale moglo da se kupi samo nekoliko desetina kompleta karata.

Nekoliko stotina Kraljevčana razočarano se vratilo se sa biletarnice Hale sportova, jer su karte praktično rasprodate pre puštanja u slobodnu prodaju koja je trajala svega desetak minuta. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u prodaju je pušteno svega stotinak karata, a do njih su došli samo oni koji su čekali u redu od prošle noći.

Komplet karata, za sva tri dana koštao je 5.000 dinara.

Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije, rekao je da je pušteno 1.500 karata u prodaju, ali da su se one kupovale i preko interneta. "Rekli smo da će biti pušteno ukupno 1.500 karata u prodaju. To se odnosilo i na slobodnu prodaju i na prodaju preko interneta. Ne znam koliko je tačno karata prodato na biletarnici", rekao je Petronijević.

Teniseri Srbije i Hrvatske stići će ovog vikenda u Kraljevo, i odmah će početi sa prvim treninzima. Srpski teniseri će biti smešteni u hotelu Kristal u Kraljevu, dok će Hrvati biti u Solarisu u Vrnjačkoj Banji. Skoro svi smeštajni kapaciteti u Kraljevu su već rezervisani.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvis kup: Samo stotinak karata za Kraljevčane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015

Prodaja karata za meč između tenisera Srbije i Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa trajala je desetak minuta, a karte je uspelo da kupi svega pedesetak najupornijih koji su od 04,00 ujutru stajali u redu...Prodato je svega stotinak karata, a poslednji koji su do uspeli da dođu do karata bili su u redu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.