Dejvis kup: Samo stotinak karata za Kraljevčane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Samo stotinak karata za Kraljevčane

Prodaja karata za meč između tenisera Srbije i Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa trajala je desetak minuta, a karte je uspelo da kupi svega pedesetak najupornijih koji su od 04,00 ujutru stajali u redu.

Prodato je svega stotinak karata, a poslednji koji su do uspeli da dođu do karata bili su u redu od šest sati.

Oni koji su još od prošle noći stajali u redu kažu da je bilo hladno, ali da su srećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što su uspeli da kupe komplete po ceni od 5.000 dinara.

Pojedinac je mogao da kupi najviše dva kompleta ulaznica. Najviše je, ipak, onih koji su otišli razočarani, a neki su došli i iz okolnih gradova.

Građani su ogorčeni zbog informacija koje su plasirane medijima da će u slobodnoj prodaji biti 500 karata.

Ni oni koji su do kompleta karata pokušali da dođu preko najavljene onlajn kupovine nisu imali više sreće, jer je u vreme kada je zvanično trebalo da počne prodaja karata na sajtu www.ddtickets.rs, istaknuto obaveštenje da su karte rasprodate.

Neki od građana Kraljeva koji su uspeli ranije da dođu do karata na društvenim mrežama su još pre nedelju dana objavljivali slike karata koje su nabavili, iako su zvaničnici tada tvrdili da one još nisu ni odštampane, a lokalni političari hvalili su uslikanim ulaznicama za mečeve Dejvis kupa.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru Srspke napredne stranke odbili su da komentarišu to što je u prodaji bilo svega stotinak karata, umesto najavljenih 500 ulaznica.

Iz te stranke tvrde da to nije pitanje za njih, već za Teniski savez Zapadne Srbije i Šumadije čiji predsednik Predrag Petronijević danas novinarima na pozive odgovara sms porukom da je zauzet i da je na sastancima.

Mečevi između teniskih reprezentacija Srbije i Hrvatske igradu se u Hali sportova u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VANREDNO STANJE ZBOG DUELA SA HRVATSKOM: Sklanjaju pse zbog tenisa?!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 07:12

Dejvis kup Čelnici Kraljeva sve lutalice premestili u prihvatilište, svaka terasa mora da bude u perfektnom stanju..Kraljevčani se nalaze pod opsadom zbog prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, koji se igra narednog vikenda u ovom gradu...Svi psi lutalice premešteni su u prihvatilište,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.