Dejvis kup obrisao snimak Novaka i ekipe uz “Veseli se srpski rode”

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 22:14

Dejvis kup obrisao snimak Novaka i ekipe uz “Veseli se srpski rode”

Dejvis kup reprezentacija Srbije je na megdan Velikoj Britaniji izašla uz numeru "Veseli se srpski rode", a očigledno da su taktovi ove pesme zasmetali mnogima u regionu.

Usledili su pritisci na organizatore turnira od strane TS tzv. Kosova, nakon čega je video sa predstavljanja naše reprezentacije uz pomenutu numeru obrisani.

Nakon što je reagovao jedan crnogorski političar i to tako što je žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prozvao Novaka Đokovića, sada su glasovi stigli i sa samoproglašenog Kosova.

Jedan od najpoznatijih tamošnjih profila na društvenoj mreži "Iks", "kos_data" osvrnuo se na sam početak susreta i predstavljanje srpskih tenisera.

Pesma koju izvodi Danica Crnogorčević je očigledno i te kako zasmetala mnogima, a navodi se i da je popularna među "ultranacionalistima".

- Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz srpsku pesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pesma je popularna među srpskim ultranacionalistima - stoji uz video snimak na kom je predstavljanje srpskog tima u Malagi.

Očigledno su ovi pritisci urodili plodom i snimak sa predstavljanja naše reprezentacije je na kraju obrisan sa zvaničnog profila Dejvis kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovakvu sramotu niko ne pamti: Dejvis kup podlegao pritiscima, obrisao snimak Novaka i ekipe uz "Veseli se srpski rode",

Izvor: 24sedam.rs, 24.Nov.2023

Pesma koju izvodi Danica Crnogorčević je očigledno i te kako zasmetala mnogima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.