Dejvis kup: Slavlje na ulicama, u 19 časova balkon!

Izvor: Blic, 06.Dec.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Slavlje na ulicama, u 19 časova balkon!

Veliki trijumf teniske reprezentacije Srbije u Dejvis kupu na ulicama Beograda je odmah po završetku meča u Areni počelo da proslavlja nekoliko stotina ljudi.

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_1162]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

Kolone automobila okićenih zastavama slivale su se prema centru grada, a na Trgu republike okupili su uglavnom mladi, kojima niska temperatura nije ni malo smetala da se dobro zabave.

"Još ne možemo da verujemo da smo prvaci sveta, osećaj je zaista neverovatan. Ostaćemo ovde do kasno u noć, nije nam hladno nimalo i nadamo se da će teniseri doći da nam se pridruže", rekao je srednjoškolac Nikola Jeremić koji je sa društvom slavio na Trgu.

Slavlje će trajati do duboko u noć, teniseri će posle svečane večere u Domu vojske nastaviti u svom stilu, a kulminacija bi trebalo da bude u ponedeljak u 19 časova ispred legendarnog balkona Skupštine grada!
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.