Dejvis kup: Dan odluke, Đoković – Kukuškin (13.00 RTS1)

Izvor: RTS, 06.Mar.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Dan odluke, Đoković – Kukuškin (13.00 RTS1)

Samo pobede u preostala dva singla protiv Kazahstanaca vode reprezentaciju Srbije u četvrtfinale Dejvis kupa. Najpre će na teren izaći najbolji teniser sveta Novak Đoković protiv Mihaila Kukuškina, a potom se sastaju Viktor Troicki i Aleksandar Nedovjesov. Od 13.00 mečeve možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Novak Đoković favorit je protiv Mihaila Kukuškina sa kojim je do sada samo jednom odmeravao snage i odneo pobedu sa 2:1 u duelu 2014. godine.
Reprezentacija Kazahstana posle dva dana nadmetanja trenutno vodi sa 2:1 i današnji mečevi će odlučiti pobednika.
Novak Đoković je u prethodnih 7 godina dobio 16 partija u singlu u Dejvis kupu, a već pet puta bio je u ovakvoj situaciji, da mora da pobedi pri rezultatu 1:2, i jedino nije uspeo da trijumfuje 2011. protiv Del Potra, kada je na sopstvenu odgovornost zaigrao povređen i zatim predao meč zbog rupture međurebarnog mišića.
Očekuje se da Novak izbori izjednačenje, a potom će meč Troickog i Nedovjesova doneti pobednika.
Meč Novaka i Kukuškina počinje u 13.00, a Troicki i Nedovjesov na teren izlaze u 15.00 i oba meča možete pratiti na prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković – Kukuškin 0:0 (prvi set)

Izvor: RTS, 06.Mar.2016

Samo pobede u preostala dva singla protiv Kazahstanaca vode reprezentaciju Srbije u četvrtfinale Dejvis kupa. Najpre će na teren izaći najbolji teniser sveta Novak Đoković protiv Mihaila Kukuškina, a potom se sastaju Viktor Troicki i Aleksandar Nedovjesov. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.