Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: BiH povela u Zenici

Bh. teniser Mirza Bašić donio je prvi poen reprezentaciji BiH protiv Poljske u meču prvog kola Prve grupe Evroafričke zone Dejvis kupa.

Bašić je vodio 6:4, 6:3 kada mu je Kamil Majhržak zbog povrede predao meč. Nakon njih na teren bi trebalo da izađu Damir Džumhur i Hubert Hurkač, u subotu (14 časova) je na programu dubl Bašić/Tomislav Brkić - Lukaš Kubot/Marćin Matkovski, a u nedjelju su na rasporedu dva singla.

Prvi počinje u 13 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Davis Cup: Džumhur s 3:0 u setovima savladao Hurkača

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017

Davis Cup reprezentacija Bosne i Hercegovine povela je protiv Poljske s 2:0 u okviru 1. kola Prve grupe Evro-afričke zone...U drugom meču u okviru 1. kola bh. teniser Damir Džumhur je u zeničkoj Areni savladao Hubera Hurkača s 3:0 u setovima (7:6, 7:5, 7:5)...Iako Hurkač zauzima 379. mjesto...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.