Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Troicki poražen, Srbija gubi sa 2:0

Teniska reprezentacija Srbije gubi u Buenos Ajresu od domaće selekcije Argentine sa 2:0, posle prvog dana četvrtfinalnog meča Svetske grupe Dejvis kupa.

Ubedljivo vođstvo Argentinicima obezbedio je Federiko Delbonis savladavši večeras Viktora Troickog u pet setova – 2:6, 2:6, 6:4, 6:4, 6:2.
Prethodno je u prvom duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Leonardo Majer bio siguran protiv Filipa Krajinovića (6:4, 6:2, 6:1), pa su srpski teniseri na korak od eliminacije.
Na početku meča između Troickog i Delbonisa sve je govorilo da Srbija ide ka izjednačenju. Troicki je igrao izvanredno i u velikom stilu poveo sa 2:0 u setovima, ali mu je u nastavku neshvatljivo popustila koncentracija.
To je znalački iskoristio Delbonis, 77. na ATP listi, i uz bučnu podršku sa tribina zaigrao kao preporođen.
Argentinac je umeo da kazni sve greške srpskog tenisera, u petom setu je potpuno nametno ritam i inicijativu i na kraju zasluženo trijumfovao nakon tri i po sata maratonske borbe iskoristivši prvu meč loptu.
Drugog dana susreta između Argentine i Srbije, u subotu, na programu je meč dublova za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman (Argentina), odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović (Srbija).
Poslednjeg dana, u nedelju, trebalo bi da se sastanu Majer i Troicki, odnosno Delbonis i Krajinović.
Pobednik četvrtfinalnog duela između Argentine i Srbije u polufinalu Dejvis kupa sastaće se sa boljim iz meča Kanada – Belgija.
The post DEJVIS KUP: Troicki poražen, Srbija gubi sa 2:0 appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki poražen od Delbonisa, Srbija gubi sa 2:0

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2015

BUENOS AJRES - Teniska reprezentacija Srbije gubi u Buenos Ajresu od domaće selekcije Argentine sa 2:0 poslije prvog dana četvrtfinalnog meča Svjetske grupe Dejvis kupa...Ubjedljivo vođstvo Argentinicima obezbijedio je Federiko Delbonis savladavši večeras Viktora Troickog u pet setova - 2:6, 2:6,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Troicki poražen od Delbonisa, Argentina vodi sa 2:0

Izvor: RTS, 18.Jul.2015, 00:01

Posle poraza Krajinovića od Majera, Viktor Troicki nije uspeo da izjednači rezultat. Posle pet setova poražen je od Federika Delbonisa po setovima 6:2, 6:2, 4:6, 4:6, 2:6. U subotu je na programu meč dublova. . Teniska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.