Izvor: TvojPortal.com, 08.Apr.2012, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Česi u polufinalu

Izvor: dnevnik.rs  Teniska reprezentacija Srbije poražena je u četvrtfinalu od selekcije Češke sa 3-1. –Tipasarević izgubio od Berdiha
Tipsarevića sa 3:0, po setovima 7:6(6), 7:6(6), 7:6(7) posle tri sata i 45 minuta.
Do kraja duela još jedan sing meč bi trebalo da odigraju Viktor Troicki i Radek Štepanek, ali on neće imati rezultatski značaj.

Tomaš Berdih

Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je imao brojne prilike u duelu sa Berdihom, ali nije ih iskoristio. U prvom i drugom setu je servirao pri vođstvu od 5:4, u taj-brejku drugog seta imao je set loptu, u 12. gemu trećeg seta imao je još dve vezane set lopte, ali najveću priliku propustio je u 13. gemu trećeg seta kada je imao 6:2 i četiri set lopte. Berdih je ipak na volšeban način uspeo da se izvuče i obezbedi ključan poen svom timu.
Prethodno je u petak Berdih lako savladao Troickog, a Tipsarević posle pet setova Štepaneka, da bi u subotu Berdih i Štepanek dobili Zimonjića i Bozoljca u dublu.






Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Viktor Troicki

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.