Britanci sigurni u pobedu nad Srbijom: Đoković će možda dobiti meč, ali... VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 16:36

Britanci sigurni u pobedu nad Srbijom: Đoković će možda dobiti meč, ali... VIDEO

Britanski navijači smatraju da će njihov Dejvis kup tim savladati Srbiju u četvrtfinalu tog takmičenja sa dve pobede naspram jedne.

Tu jednu, prema njihovom mišljenju, će doneti Novak Đoković. Ne zanose se toliko da misle da bi Kameron Nori mogao do pobede nad najboljim na svetu.

Čak i da do iznenađenja ne dođe, Britanci misle da imaju ogromnu prednost u dublu.

"Naravno, Novak možda pobedi u prvom meču, ali mi ćemo dobiti naredna dva", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatra britanski bračni par.

Selektor Leon Smit neće moći da računa na Danijela Evansa i Endija Marija.

"Imamo rezerve", uporni su u svom stavu.

Po okončanju davanja kratke izjave, podsetili su na četvrtfinale 2016. godine kada su Britanci slavili u Beogradu. Njih dvoje su bili na tribinama, ali nisu imali priliku da uživo gledaju Novaka Đokovića.

Janko Tipsarević je poražen od Kajla Edmunda, Dušan Lajović je izjednačio protiv Džejmsa Varda, posle čega je i britanski dubl bio bolji od našeg. Ponovo je Edmund bio bolji od srpskih tenisera, ovog puta Lajovića, čime su Britanci stigli do nenadoknadivih 3:1. Tipsarević je u duelu sa Vardom uspeo samo da smanji zaostatak.

Priliku da po prvi put gledaju uživo tenisera, za kog, po sopstvenom priznanju, smatraju da je najbolji svih vremena, imaće po okončanju dubl susreta Italije i Holandije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.