Venčali se Dača Ikodinović i Maja Ognjenović!

Izvor: Svet, 31.Dec.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Dača Ikodinović i Maja Ognjenović!

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović venčali su se danas, saznaje Kurir.
Par je u vezi više od tri godine, pa su Dača (40) i Maja (32) odlučili da se zavetuju na večnu ljubav, što su i učinili poslednjeg dana 2016. godine.
Venčanje je obavljeno u podne, a onda su mladenci u pratnju najbližih prijatelja i rodbine taj čin proslavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Dačinom restoranu na Novom Beogradu.

Ikodinoviću je to treći brak, a iz prethodna dva sa, Anjom i Natašom Bekvalac, ima ćerke Andreu i Hanu.
Maja je ranije bila u vezi sa kapitenom košarkaške reprezentacije Milošem Teodosićem.
Ni Dača ni Maja nisu danas odgovarali na pozive novinara.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oženio se Dača Ikodinović!

Izvor: Svet plus, 31.Dec.2016

Dača Ikodinović i njegova izabranica, odbojkašica Maja Ognjenović venčali su se danas u prisustvu porodice, najbližih prijatelja i kumova...Iako je stalno govorio da za novi brak ima vremena, Danilo i Maja odlučili su da se na večnu ljubavu zakunu upravo poslednjeg dana 2016. godine. Svadbeno...

Nastavak na Svet plus...

Dača Ikodinović i Maja Ognjenović se venčali pred Novu godinu!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2017, 12:06

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović (40) i kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović (32) venčali su se poslednjeg dana stare godine, prenose srpski mediji...>>> DAČA IKODINOVIĆ POSLE 8 GODINA O KOBNOJ NESREĆI: Samo Nataša i ja znamo šta se dogodilo te noći! (VIDEO)..Njih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.