NATAŠIN RAZVOD DAO KRILA NOLETU!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠIN RAZVOD DAO KRILA NOLETU!

Ljubav ga vodi! Čim je Nataša Bekvalac zahladnela odnose sa uskoro bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem, naš teniski as Novak Đoković počeo je da niže pobede! Slučajnost ili ne, ali Novak je od prvog ovogodišnjeg grend slem turnira u Melburnu, koji je počeo krajem januara, u isto vreme kada je krenuo kraj Natine i Dačine ljubavi, ostvario čak dvadeset i četiri pobede zaredom!

Ljubav ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vodi!

Čim je Nataša Bekvalac zahladnela odnose sa uskoro bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem, naš teniski as Novak Đoković počeo je da niže pobede! Slučajnost ili ne, ali Novak je od prvog ovogodišnjeg grend slem turnira u Melburnu, koji je počeo krajem januara, u isto vreme kada je krenuo kraj Natine i Dačine ljubavi, ostvario čak dvadeset i četiri pobede zaredom!

Nakon Australijen opena, Novak je pobedio i na ATP turnirima u Indijan Velsu, Dubaiju i Majamiju. Pored toga, Đoković je trenutno na korak od obaranja rekorda jednog od najboljih tenisera svih vremena Ivana Lendla, koji je imao niz od 25 pobeda.

- Nole jeste jedan od najboljih tenisera sveta, ali isto tako je i evidentno da je u poslednja dva meseca još bolji. Da li to ima veze s Natašom i njenim razvodom, ne bih mogao, a ni smeo ništa da vam kažem - prokomentarisao je kroz zagonetan osmeh jedan od Đokovićevih najboljih prijatelja.

A i što bi komentarisao kad je sve vrlo transparentno...

Nataša stigla u Crnu Goru

Nataša Bekvalac je sinoć u Kotoru održala nastup, nakon čega je otišla, kako upućeni tvrde, u hotel „Splendid“ u Bečićima, gde je smeštena sa ćerkom Hanom i još jednom osobom koja joj pomaže oko deteta. „Novosadska barbika“ će se u Crnoj Gori odmarati nekoliko dana, do svog prvog koncerta u Novom Sadu, koji će održati 14. aprila. A s obzirom na to da su, po njenim tvrdnjama, Novak Đoković i ona mnogo dobri drugari, neće biti šanse da se tako bliski prijatelji ne vide! Ne sumnjamo da će se Nata lepo odmoriti u tako dobrom društvu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruža za mamu: Hana na nastupu Nataše Bekvalac!

Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2011

Nataša Bekvalac nastupila je sinoć u Kotoru, u diskoteci 'Maksimus', a njenom koncertu prisustvovala je i četvorogodišnja kćerkica Hana. Lepa Nata u prepunoj diskoteci 'Maksimus' u Kotoru, pred više od dve hiljade posetilaca, održala je odličan koncert. Popularna pevačica, koja će uskoro sudski...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.