Ikodinović: Narukvica i 101. ruža za novu devojku

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikodinović: Narukvica i 101. ruža za novu devojku

Danilo Ikodinović organizovao je u utorak uveče proslavu u svojoj kafani „Tako je suđeno“ povodom 34. rođendana Tanje Vračarić. Bivši vaterpolista je svoju novu devojku ostavio bez daha kada joj je poklonio korpu sa 101. ružom i poklon sa porukom u kojoj je pisalo "Volim te".

Dača je Tanji priredio zabavu, na koju je pozvao njihove zajedničke prijatelje. Ona za žurku nije ni znala, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pa je na Danilov poziv došla na piće, ne sluteći šta je čeka. Iznenadila se kad je u kafani videla njihove prijatelje, koji su joj uglas čestitali rođendan”, otkrio je dobro obavešten izvor. Žurka je uz tamburaše nastavljena do jutra, a novopečeni par nije skrivao emocije.

Posle svađe sa Dačom - Nata traži pola kafane

Snimci Danila i njegove nove devojke!

Dača: Volim Tanju, Nataša je prošlost!

Kako Alo piše, čim su ušli u kafanu, svetlo se upalilo, a iz grla tamburaša se prolomila pesma Hanke Paldum „Zbog tebe ostaviću sve“, koja je slavljenici naterala suze na oči. Tako okruženi muzikantima, Tanja i Dača su pevali i uživali u društvu zajedničkih prijatelja.

- Tačno u ponoć Danilo je poklonio Tanji korpu sa 101 ružom, na kojoj je bila okačen luksuzno upakovan poklon i poruka na kojoj je pisalo „Volim te“. Na insistiranje društva i kao što običaji nalažu, Tanja je otvorila poklon i radoznalim ortacima pokazala prelepu narukvicu od belog zlata, koju je odmah stavila na ruku, rekao je izvor za Alo.

Zanimljivo je da se Danilo nije pojavio na rođendanu svoje ćerke Hane u nedelju, te da Novim Sadom kruže glasine da je bio zauzet pripremanjem žurke za devojku. Bivši vaterpolo as i njegova nova izabranica proslavili su i mesec dana veze. Da je ljubav između Tanje i Dače ozbiljna, govori podatak da je on danonoćno u njenom stanu u Novom Sadu. Iako još zvanično nije okončan brakorazvodni postupak između njega i Bekvalčeve, sa kojom je proveo zajedno više od šest godina, Dača je, prema priči ljudi bliskih njemu, uz Tanju preboleo Natu i krenuo dalje.

Inače, određeni izvori tvrde da Nata traži da joj Dača vrati polovinu para koje je uložila u otvaranje kafane „Tako je suđeno", a to je oko 40.000 evra.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.