Zvezdu tek čeka najteži deo – Real, Panatinaikos, Olimpijakos...

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 10:43

Zvezdu tek čeka najteži deo – Real, Panatinaikos, Olimpijakos...

Porazom od Bajerna košarkaši Crvene zvezde sveli su šanse za plasman u doigravanje na puku teoriju, ostao je tek promil šansi da se situacija preokrene.

Beograđanima predstoji završnih sedam mečeva u najjačem takmičenju - sedam utakmica od kojih je teško reći koja će biti komplikovanija po osvajača Kupa.

Rivali crveno-belih biće ekipe iz samog vrha tabele Evrolige, Real, Panatinaikos, Monako, Olimpijakos...

Ne pomaže mnogo činjenica što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će crveno-beli, nakon gostovanja u Monte Karlu, odigrati tri vezane utakmcie pred svojom publikom.

Eventualni poraz od Monaka lako može oboriti elan kod igrača, navijača, pa bi dueli sa Makabijem, Panatinaikosom i Virtusom imali neku potpuno drugačiju dimenziju, onu najneprijatniju koja može da se desi jednoj ekipi - da ne postoji takmičarska draž.

Samo deset pobeda na svom kontu imaju crveno-beli pred završnih sedam utakmica u najjačem evropskom takmičenju.

Zvezda će u ovom nizu preostalih teških utakmica gostovati tri puta.

Osim Monaku, ide na noge neprikosnovenom Realu i u poslednejm kolu Anadolu Efesu.

Pred Teodosićem i drugovima su dani kada se mora misliti i na samopoštovanje jer nikako ne bi valjalo završiti elitno takmičenje sa utiskom da tu ne pripadaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAJTEŽI DEO TEK DOLAZI: Zvezda sada igra za čast više nego za Top10!

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2024

Rivali crveno-belih će biti ekipe iz samog vrha tabele Evrolige Porazom od Bajerna, košarkaši Crvene zvezde su sveli svoje šanse za plasman u doigravanje na gotovo teoretski nivo. Ostalo im je tek nekoliko promila šansi da situacija preokrene. Pred beogradskim timom je niz od sedam preostalih utakmica...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.