2
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade react during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJTEŽI DEO TEK DOLAZI: Zvezda sada igra za čast više nego za Top10!

Objavljeno: 02.03.24 u 10:28

Rivali crveno-belih će biti ekipe iz samog vrha tabele Evrolige

Porazom od Bajerna, košarkaši Crvene zvezde su sveli svoje šanse za plasman u doigravanje na gotovo teoretski nivo. Ostalo im je tek nekoliko promila šansi da situacija preokrene.

Pred beogradskim timom je niz od sedam preostalih utakmica u najprestižnijem takmičenju, od kojih je teško odrediti koja će biti najizazovnija.

Rivali crveno-belih će biti ekipe iz samog vrha tabele Evrolige: Real, Panatinaikos, Monako, Olimpijakos… Iako će imati podršku sa tribina nakon gostovanja u Monte Karlu, eventualni poraz od Monaka bi mogao da sruši elan kako igrača, tako i navijača. To bi uticalo na duh ekipe tokom duela sa Makabijem, Panatinaikosom i Virtusom, što bi moglo da učini da takmičarska draž nestane.

Crveno-beli imaju samo deset pobeda na svom kontu pred završnih sedam utakmica u Evroligi, pri čemu će tri puta gostovati. Pored Monaka, očekuju ih neprikosnoveni Real i Anadolu Efes u poslednjem kolu.

Pred Teodosićem i njegovim saigračima su dani u kojima moraju da sačuvaju svoje samopoštovanje, jer bi bilo veoma neprijatno završiti elitno takmičenje sa osećajem da ne pripadaju tamo.

Standings provided by Sofascore
3
5

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter