Zvezdo, pazi se - proradio Gent i izgleda moćno, Ukrajinac rešetao!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 00:29

Zvezdo, pazi se - proradio Gent i izgleda moćno, Ukrajinac rešetao!

Meč obeležio sjajni Roman Jaremčuk.

Crvenu zvezdu narednog četvrtka očekuje novi evropski izazov, u Beograd stiže Gent.

Belgijanci su napravili sjajnu uvertiru pred susret trećeg kola Lige Evrope u Beogradu pošto su večeras slavili protiv Beverena sa čak 4:1 i to kao gost.

Gent je prekinuo neugodan niz u domaćem šampionatu najviše zahvaljujući fantastičnom Romanu Jaremčuku koji je postigao čak tri gola u prvih 45 minuta.

Ukrajinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je postigao još jedan sjajan gol, međutim on je poništen zbog igranja rukom u začetku akcije.

Pre njega, videli smo pogodak Dorša koji se ispravio za prethodno promašen penal, a jedini gol za domaću ekipu delo je Sinanija u drugom poluvremenu.

Gent se razgoropadio kad mu vreme nije, nadamo se da je istrošio sav arsenal...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.