Zvezdinih pet lakih komada u Surdulici (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdinih ''pet lakih komada'' u Surdulici (video)

Kako je trener Vladan Milojević i najavio, Zvezda u Surdulici pokazala reakciju posle ubedljivog poraza u Londonu.

Jedanaesta pobeda Crvene zvezde u 12 odigranih mečeva od početka sezone u Linglong Superligi.

Ovoga puta, aktuelni šampion je lako izašao na kraj sa Radnikom u Surdulici, slavila je Zvezda sa 5:0, a pitanje pobednika je rešeno vrlo brzo.

Samo pet minuta bilo je dovoljno crveno-belima da iznude prvi penal na ovoj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ben je bio u prodoru, a na ulasku u kazneni prostor obara ga golman Kostić, posle nesporazuma sa kapitenom Pavlovićem, koji je prethodno promašio loptu.

Siguran sa bele tačke bio je Pavkov i Zvezda je od šestog minuta povela sa 1:0.

Šest minuta kasnije, mrežadomaćih se ponovo zatresla, još jedna loša reakcija odbrane Radnika, Vukanović izbija sam ispred Kostića i bez problema uspeva da ga savlada - 2:0.

Ipak, ubedljivo najveću grešku na ovoj utakmici napravio je indisponirani golman Kostić, koji je u 38. minutu praktično poklonio loptu Benu, a Zvezdin napadač taj poklon koristi da uveća vođstvo gostiju - 3:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a već u 57. minutu još jedan penal za Zvezdu. Ovoga puta je posle centaršuta Gajića sa desne strane, lopta zakačila ruku Markovića, pa a sudiju Đorđića nije bilo dileme.

Loptu je sada na belu tačku stavio Ben, sigurno je realizovao jedanaesterac za 4:0, a za ''petardu'' se pobrinuo Mateo Garsija, majstorijom iz mrtvog ugla u 65. minutu.

Do kraja, Zvezdino otaljavanje posla, a Radnik je propustio priliku dapreko Makarića stigne bar do počasnog gola.

Radnik: Kostić,  Stojanović, Marković, Kričak, Pavlović (od 30. Đorđević), Stanisavljević (od 67. Damnjanović), M. Kostić, Georgiev, Danoski, Bojić (od 59. Pejčić), Makarić.

Crvena zvezda: Popović, Gajić, Pankov, Degenek, Rodić (od 79. Ivanić), Jovančić (od 46. Petrović), Kanjas, Garsija (od 69. Krstović), Ben, Vukanović, Pavkov
.

-

0:5! Мајсторија Гарсије! 🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/ZVr9Sal5Vq

— Nasa CZV (@nasa_czv) October 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.