Zvezdini čelnici bili su u Senti, izrazi lica mnogo govore (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 23:13

Zvezdini čelnici bili su u Senti, izrazi lica mnogo govore (foto)

Još uvek se ne oglašavaju, ali...

Crvena zvezda na ovo nije navikla svoje navijače u tekućoj sezoni. Dva uzastopna poraza na domaćoj sceni, najpre od Partizana u Kupu, pa danas od TSC-a u prvenstvenom meču u Senti, u razmaku od samo četiri dana.

Povoljna okolnost u celoj priči za crveno-bele je što su odavno obezbedili šampionsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu, ali najnovija izdanja ekipe Dejana Stankovića ozbiljna su opomena pred skori start u evropskim kvalifikacijama na početku nove sezone.

Čelnici Crvene zvezde - predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela posmatrali su utakmicu na licu mesta, iz lože Gradskog stadiona u Senti, a sudeći po njihovim izrazima lica, jasno je da ovakvim partijama nisu nimalo zadovoljni i da ih tokom leta očekuje dosta posla u prelaznom roku, bez obzira na osvojenu titulu.

-

STARSPORT photo Belgrade Serbia

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.