Deki već zna - Ovo je tim koji će vaditi danas fleke iz derbija!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 11:52

Deki već zna - Ovo je tim koji će vaditi danas fleke iz derbija!

Imperativ je jasan - pobeda.

Utakmice nakon poraza u Večitom derbiju nikada nisu lake, pa će Crvena zvezda imati zadatak da popravi utisak protiv veoma neugodnog rivala.

Od 16.30 "crveno-beli" gostuju TSC u Senti, a Dejan Stanković je odlučio da u dobroj meri izmeni tim u odnosu na meč sa Partizanom.

Na golu neće biti promena, ali to nije slučaj sa odbranom gde će u sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostati samo Degenek.

Vezni red će takođe izgledati dosta drugačije, jedino će Ivanić i Vukanović krenuti od prvog minuta, dok će napad predvoditi Tomane.

Čak četvorica fudbalera su povređena, Stanković neće moći da računa na Rodića, Milunovića, Jovančića i Boaćija, dok je Ben dobio dozvolu da napusti ekipu zbog smrti oca.

Takođe, očekuje se da neko od igrača iz mladog tima Zvezde dobiju priliku da se pokažu u nastavku meča poput Radulovića i Konatara.

Borjan - Pankov, Degenek, Babić, Gajić - Nikolić, Jovičić, Gavrić, Ivanić, Vukanović - Tomane.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u Senti vida rane iz derbija, TSC svim snagama na "crveno-bele" (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020

Stanković očekivano izveo kombinovani sastav...U pretposlednjem, 29. kolu Linglong Superlige Srbije, TSC iz Bačke Topole će u Senti dočekati Crvenu zvezdu...Meč počinje od 16.30, a sudeći po sastavima, trener "crveno-belih" Dejan Stanković je dobrano promešao tim u odnosu na derbi...Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.