Zvezdine legende: Oprez, Totenhemova kriza je mač sa dve oštrice

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine legende: Oprez, Totenhemova kriza je mač sa dve oštrice

Dragan Džajić, Stanislav Karasi i Ratomir Dujković, legende Crvene zvezde, pozvali su na oprez pred duel sa Totenhemom u Ligi šampiona. Crveno-beli gostuju u utorak uveče u Londonu, u meču koji ćete u direktnom prenosu moći da gledate na Prvom programu RTS-a.
"Pevci" se nalaze u veoma lošoj formi, sedmi su u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ligi, a u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima zabeležili su samo dve pobede, što mnogi vide kao idealnu šansu za srpskog šampiona.

Ekipa Maurisija Poketina biće pod imperativom pobede jer ima samo jedan bod u grupi, što Dragan Džajić ističe kao mač sa dve oštrice.

"Očekujem dosta tešku utakmicu. Jedino što me brine ovde je atmosfera, kada se spomene Totenhem, svi kažu: 'Jao, velika šansa, videćete'. U ovom trenutku je to veliki problem za Zvezdu, biće nezgodna utakmica baš zato što kažemo da imamo neke velike šanse", rekao je Džajić, dodavši da veruje da su dueli sa Totenhemom i Bajernom u Beogradu najveća prilika da crveno-beli osvoje još neke bodove.
Stanislav Karasi je bio mnogo veći optimista.
"Šta očekujem? Očekujem da pobedi", počeo je Karasi:
"Biće veoma teško. Totenhem je slabo počeo u prvenstvu, od Bajerna je izgubio 7:2 i to je za njih sigurno katastrofalno. Taj specijalni sastanak koji su imali sa trenerom i upravom, bojim se da ne izazove veliki odjek kod igrača i da se vrate na kolosek na kojem su bili."
Karasi se nada da će ekipa odigrati kao u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona, dok je Ratomir Dujković želi da vidi hrabru predstavu Zvezde.
"Optimista sam, bez obzira što igramo protiv viceprvaka Evrope, koji je trenutno u krizi rezultata. Igraju kod kuće, na novom stadionu, ali ne mogu da kažem da treba da ih se plašimo. Treba da izađemo hrabro i igramo kao u Nemačkoj. Imamo dobre igrače i kapacitet da možda donesemo koji bod odande", istakao je Dujković.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.