Degenek: Vraćamo Zvezdu među evropsku elitu

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Vraćamo Zvezdu među evropsku elitu

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek ocenio je posle nedavnih rezultata da se klub vraća među evropsku elitu.

On je dodao da će u predstojeću utakmicu protiv Totenhema u Ligi šampiona njegova ekipa ući ozbiljno kako bi ostvarila dobar rezultat.

"Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i posle dva kola smo na dobrom putu da to ostvarimo. Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja", rekao je Degenek za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde igraju u utorak od 21 sat u Londonu protiv Totenhema, utakmicu trećeg kola Grupe B u Ligi šampiona.

Zvezda je druga na tabeli sa tri boda, Bajern iz Minhena je prvi sa šest, dok Olimpijakos i Totenhem imaju po bod na trećem i četvrtom mestu.

"Idemo u London da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Igramo sa prošlogodišnjim finalistom tog takmičenja i niko ne očekuje lak posao. Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti meču maksimalno ozbiljno", naveo je Degenek.

On je podsetio da je Zvezda prethodnih sezona igrala protiv engleskih ekipa, Arsenala i Liverpula i rekao da će to pomoći stručnom štabu u pripremi utakmice.

"Mi ćemo izaći na teren spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što trener traži od nas i da obradujemo zvedaše", dodao je Degenek.

Australijski fudbaler rekao je da je reprezentativna pauza bila naporna, pošto je promenio nekoliko vremenskih zona, ali da je kvalitetno radio i da se u klub vratio spremniji.

"Čast je za svakog fudbalera da brani boje svoje reprezentacije, to je pokazatelj da se dobro radi u klubu. Zato sam ponosan što u ovom trenutku imamo jedanaestoricu reprezentativaca. Siguran sam da će ih u budućnosti biti više", zaključio je Degenek.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.