Zvezdina odbrana je zbog njega bila na stubu srama, večeras je Bazelova noćna mora! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina odbrana je zbog njega bila na stubu srama, večeras je Bazelova noćna mora! (video)

Žonatan Kafu... Zvezdini navijači se nerado sećaju tog imena, ali ovaj fudbaler Ludogoreca blista i na startu Lige šampiona.

Jedan od ključnih igrača Ludogoreca u dvomeču protiv Crvene zvezde bio je Džonatan Kafu, koji je nanizao kompletnu Zvezdinu odbranu, pre nego što je zatresao mrežu Damira Kahrimana.

Posle tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << primljenog gola, u situaciji ''jedan na pet'', ili čak ''jedan na šest'', bilo je mnogo kritika na račun Zvezdinih defanzivaca, a da njima zaista nije bilo lako protiv ovog igrača, potvrđuje i večerašnji pogodak Kafua u prvom kolu Lige šampiona, na gostovanju Bazelu.

Još jedna njegova majstorija, a kako ju je izveo, možete da pogledate OVDE.

A kad već pominjemo njegov gol protiv Zvezde, evo prilike da ga se i još jednom podsetimo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kanga oseća težinu derbija: Igrači i navijači žive za tu utakmicu, voleo bih da namestim gol ili dva

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2016, 09:04

Nekoliko stranih fudbalera Crvene zvezde prvi put će imati priliku da osete težinu večitog derbija, a među njima je i Gelor Kanga, koji se nakon revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca i crvenog kartona na poluvremenu našao na udaru kritika pristalica srpskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.