Letos Zvezda, večeras Bazel: Nova fudbalska magija Žonatana Kafua! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letos Zvezda, večeras Bazel: Nova fudbalska magija Žonatana Kafua! (VIDEO)

Lopta u mreži, Marek Suhi na leđima

Ono što su defanzivci Crvene zvezde ovog leta doživeli na svojoj koži, večeras je osetila odbrana Bazela na Sent Jakob Parku. Tačnije njegov tefanzivac Marek Suhi, koga je brzonogi Brazilac 'slomio' na fenomenalan način i matirao njegovog sunarodnika na golu Tomaša Valčika.

Kakav je to bio dribling može se videti i po daljoj kretnji češkog defanzivca, koji je u potpunosti izgubio ravnotežu i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << završio na leđima.

Brazilac igra sezonu iz snova, a ovim potezima je i definitvno privukao pažnju velikih evropskih timova, pa će bugarski šampion, ukoliko nastavi ovako, biti u prilici da ozbiljno zaradi od njegove prodaje. Kupovina ga je na leto 2015. godine koštala 2.200.000 evra.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘SAMBA’ KAFUA: Bio je noćna mora za Rendulića i Fibela, a sada je defanzivcu Bazela ‘polomio kičmu’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2016

Na programu su mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona, a veliko iznenađenje je za sada na stadionu “Sent Jakob park” u Bazelu gde igra Ludogorec. Posle 45 minuta igre Bugari vode sa 1:0. Strelac gola bio je ko drugi nego Žonatan Kafu, Brazilac koji je pravio dar-mar odbrani Crvene zvezde....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.