Zvezdina katastrofa u Zagrebu

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina katastrofa u Zagrebu

Rukometaši Crvene zvezde primili su 50 golova na meču u gostima protiv Zagreba. Tim iz hrvatske prestonice u zaostalom meču regionalne SEHA lige trijumfovao je rezultatom 50:25. Zvezdini golmani odbranili su ukupno devet šutova.

Crvena zvezda se propisno osramotila na zaostalom meču SEHA lige u Zagrebu, gde je poražena rezultatom 50:25.

Ne zna se da li je gore što su crveno-beli primili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neverovatnih 50 golova, ili što je razlika bila 25 golova. Kolika je bila dominacija Zagrepčana najbolje govori činjenica da su Zvezdini golmani Tibor Ivanišević i Aca Tomić odbranili su ukupno devet šuteva

Opravdanje donekle može da se nađe u činjenici da su crveno-beli nastupali bez nekoliko standardnih prvotimaca koji su čuvani za izazove u domaćem prvenstvu, ali ni to ne može biti alibi za ovakvu katastrofu.

Inače, za Zagrepčane je zaigrao i Ivano Balić, kome je to bio prvi meč posle Evropskog prvenstva. Ivano je jednom samo šutirao na Zvezdin gol i, naravno, pogodio.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.