SEHA: Zvezda primila 50 golova!

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Zvezda primila 50 golova!

Rukometaši Crvene zvezde nastavili su sa katastrofalnim igrama u regionalnoj SEHA ligi, u meču zaostalog 17. kola poraženi su od domaćeg Zagreba sa 50:25!

Šampion Hrvatske lako je osvojio nova tri boda u borbi za prva četiri mesta koja vode na finalni turnir SEHA Lige koji će se održati u zagrebačkoj Areni.

Zagreb je trenutno drugoplasirani sa 41 bodom, tri manje od Vardara koji ima dva meča više. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Treći je Tartan, a četvrti Metalurg. Crvena zvezda je poslednja sa samo jednom pobedom i 14 poraza.

Favorizirani domaćin je na startu meča poveo 7:0 i pokazao dalji tok utakmice. Beograđani su se žestoko borili i pokušavali na sve načine da neutrališu raspoložene igrače Zagreba, koji su na poluvremenu imali plus 13.

U nastavku su rukometaši Zagreba krenuli još jače, a prednost se povećavala iz minute u minut. Najefikasniji su bili Matulić sa 9, odnosno Vukić i Kaleb sa po šest pogodaka.

Za domaće je zaigrao i oporavljeni Ivano Balić (postigao jedan gol), koji je prvi put bio na terenu posle Evropskog prvenstva u Srbiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda primila 50 golova u Zagrebu!

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2012

Rukometaši Crvene zvezde obrukali su se u glavnom gradu Hrvatske. Crveno-beli su poraženi od domaćeg Zagreba rezultatom 25:50 u zaostaloj utakmici 17.

Nastavak na Sportal.rs...

Đorđević gura Nant ka vrhu Lige 2

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Srpski internacionalac Filip Đorđević doneo je pobedu Nantu u poslednjem meču 25. kola francuske druge lige...Nekadašnji napadač Crvene zvezde zatresao je mrežu u 36. minutu protiv Avra, i doneo tri važna boda "kanarincima"...Nant je stigao do 39. boda, i sada zaostaje samo dva za Troa, a tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.