Zvezdina katastrofa u Zagrebu

Rukometaši Crvene zvezde primili su 50 golova na meču u gostima protiv Zagreba. Tim iz hrvatske prestonice u zaostalom meču regionalne SEHA lige trijumfovao je rezultatom 50:25. Zvezdini golmani odbranili su ukupno devet šutova.

Crvena zvezda se propisno osramotila na zaostalom meču SEHA lige u Zagrebu, gde je poražena rezultatom 50:25.

Ne zna se da li je gore što su crveno-beli primili neverovatnih 50 golova, ili što je razlika bila 25 golova. Kolika je bila dominacija Zagrepčana najbolje govori činjenica da su Zvezdini golmani Tibor Ivanišević i Aca Tomić odbranili su ukupno devet šuteva

Opravdanje donekle može da se nađe u činjenici da su crveno-beli nastupali bez nekoliko standardnih prvotimaca koji su čuvani za izazove u domaćem prvenstvu, ali ni to ne može biti alibi za ovakvu katastrofu.

Inače, za Zagrepčane je zaigrao i Ivano Balić, kome je to bio prvi meč posle Evropskog prvenstva. Ivano je jednom samo šutirao na Zvezdin gol i, naravno, pogodio.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво