Zvezdin rival iz Evrope se pojačava: Timoščuk u Kairatu

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival iz Evrope se pojačava: Timoščuk u Kairatu

Iskusni Ukrajinac Anatolij Timoščuk potpisao ugovor na 18 meseci sa kazahstnskim klubom.

Protivnik Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope ozbiljno se pojačava. Anatolij Timoščuk (36), nekadašnji fudbaler Bajerna, Zenita i Šahtjora, potpisao je s klubom iz Almatija ugovor na godinu i po dana. Defanzivni vezista neće imati pravo da zaigra u revanšu protiv Zvezde.

Đorđe Despotović, koji je pod ugovorom sa crveno - belima, ipak neće doći u Kairat, pošto klub Žetisu ne želi da ga sa pozajmice prosledi rivalskom timu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kairat ubedljiv u prvenstvu: Pet lakih komada Šahtjoru

Izvor: Blic, 05.Jul.2015

Protivnik Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u Premijer ligi Kazahstana bio je silan na gostovanju u Karagandiju: Šahtjor - Kairat 0:5 (0:2)..Kairat ne koči ni u Kazahstanu i na ga gostovanju Šahtjoru pokazao je da sa njim nema šale...Preslišali su igrači iz Almatija lagano protivnika,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.