Zvezdin direktor:Dobro je što nisu u prvenstvenom ritmu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin direktor:Dobro je što nisu u prvenstvenom ritmu

„Imaju fenomenalne igrače, ali imamo i mi naše adute“, poručuje Blažo Raosavljević

Udah olakšanja kada je izbegnut Šahtjor. Zatim nevoljno klimanje glavom ,pošto je Crvenoj zvezdi zamalo pobegao azerbejdžanski Karabag.

Zvezda sreću mora da potraži u Italiji. Sasuolo je klub u velikom usponu, ali daleko od toga da je nepremostiva prepreka.

„Možemo da budemo zadovoljni. Mada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije bilo mnogo mesta za biranje. Sve su to ekipe ujednačenog kvaliteta. Sasuolo ima fenomanalne igrače. Pobeđivali su Juventus, Napoli... Ali imamo i mi adute. Dobra stvar je što oni nisu u takmičarskom ritmu. Prvenstvo im još nije počelo. Takođe, dobro je što se revanš igra na našem stadionu“, poručio je za naš portal sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.