Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 11:24

Zvezdin "Bal na vodi" za proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće 32. šampionsku titulu na originalan način - plovidbom Savom uz svojevrstan vizuelni spektakl, saopšteno je na sajtu kluba.
Kako se navodi, Zvezdin "Bal na vodi" održaće se u subotu uveče od 19.30 sati, a sem prvotimaca na brodu će biti i omladinci, takođe osvajači šampionske titule.

"Proslava će na ovaj način biti organizovana zbog trenutne epidemiološke situacije i svi koji se u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz velicine kluba kakav je Crvena zvezda", navode crveno-beli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.