Izvor: TvojPortal.com, 22.Maj.2012, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi potrebno blizu pola miliona za Babalja

Crvena zvezda je ozbiljno zainteresovana da u svoje redove dovede Elija Babalja, a kako piše australijski theage.com.au, rukovodstvo Melburn Harta naredne nedelje doneće odluku da li će pustiti mladog napadača u Beograd. Babalja veže ugovor sa "srcima" do leta 2013. godine i Melburn će ga verovatno pustiti uz obeštećenje od oko 500.000 australijskih dolara (oko 385.000 evra).


Babalj je u minuloj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bio glavna napadačka opcija tima iz Melburna. Kako mladi igrač ima želju da obuče dres Zvezde, novi trener Harta Džon Aloizi i rukovodstvo kluba verovatno će dati zeleno svetlo talentovanom golgeteru da promeni sredinu.
Babalj je rođen u Sarajevu 1992. godine u srpskoj porodici, ali je odrastao u Melburnu i igra za mladu reprezentaciju Australije. Prošle sezone postigao je devet golova na 22 utakmice za "srca".

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.