Zvezdano veče u Beogradu, fantastično drugo poluvreme za drugo mesto u grupi! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdano veče u Beogradu, fantastično drugo poluvreme za drugo mesto u grupi! (video)

Sjajan rezultat za Crvenu zvezdu!

Prvo poluvreme nije obilovalo šansama.

Ekipa Crvene zvezde je imala inicijativu, ali je sve to bilo jalovo, pa su ubrzo Grci počeli da prete iz ozbiljnih akcija. Gerero je prvi to učinio kada je šutirao pored gola.

Detalj koji je najvredniji pomena u prvom poluvremenu jeste gol Olimpijakosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Semedo je strelac, gol ide na dušu Milana Borjana koji nije zatvorio prvu stativu.

Bilo je uočljivo nezadovoljstvo navijača igrom Crvene zvezde, moralo je nešto da se promeni u drugom poluvremenu i Milojević je prvo zamenio Jovančića koji ponovo nije imao svoj dan.

I onda je francuski sudija Bastijen pokazao da je lak na crvenim kartonima kada dođe u Beograd, pokazao je drugi žuti Benciji u 58. minutu što je bio veliki, ogroman podstrek fudbalerima Crvene zvezde da se oslobode i da krenu ka golu Olimpijakosa jer im je ovo bila jedinstvena šansa.

Samo pet minuta smo čekali do gola.

Dugo je trajala akcija Crvene zvezde, išla je preko Boaćija, a kada se lopta odbila do Vulića, on nije razmišljao niti jednog trenutka što se ispostavilo kao ispravno, pogodio je mrežu sjajnim udarcem za 1:1!

Crvena zvezda je nastavila sa napadima, ali je falilo dodatne energije.

Nije Olimpijakos povukao svu vojsku na svoju polovinu, imao je Kamara jedan opasan udarac kada je Borjan uspeo da odbrani.

Samo minut kasnije, Merija propušta kolosalnu šansu da donese pobedu Olimpijakosu, što mu se obilo o glavu.

I onda taj 87. minut, gol u mreži Olimpijakosa. Korner je bio, Marin ga je izveo, Milunović najviši u skoku za 2:1!

Nije to bilo sve. Ričmond Boaći je završio posao, Olimpijakos je ispraćen kući sa tri gola u mreži. Ponovo je bio korner, Zvezdin napadač je sjajno skočio za konačnih 3:1.

Zvezda je sada druga u grupi B iza Bajerna koji ima 6 bodova, Zvezda ima 3, Olimpijakos i Totenhem imaju po 1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.