Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda vraća dug Cedeviti

Izvor: pressonline
Zagrepčani su u prvom meču u „Pioniru" pobedili Beograđane trojkama Marka Cara i Matijaža Smodiša u finišu. Svetislava Pešića pokušaće da nastavi dobru seriju i iznenadi favorizovane domaćine u odloženoj utakmici 17. kola.



Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Zagreb, gde će večeras od 20 sati odigrati odloženi meč 17. kola ABA lige sa Cedevitom.

Zagrepčani su veliki dužnik crveno-belima, jer su u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << meču ove sezone u Pioniru „iščupali" pobedu iz ruku pulena Svetislava Pešića (90:91) trojkama Marka Cara i Matijaža Smodiša u finišu meča.

Iako je nezahvalno pretiti ekipi koja je druga na tabeli i igra fenomenalno, zvezdaši veruju da mogu da odigraju dobro i da se nađu u situaciji da naprave iznenađenje, čime bi nastavili odličnu seriju od četiri pobede iz pet mečeva.

- Posle Makabija, Cedevita svakako ima tim sa najzvučnijim imenima. To je ekipa koja je pravljena za vrhunski rezultat. Sastavljena je od izvanrednih Amerikanaca, koji su na svojim pozicijama možda i najbolji u ligi, a ne treba zaboraviti veoma iskusne i prekaljene igrače poput Smodiša i Bagarića i još nekolicinu hrvatskih reprezentativaca - počeo je priču trener Crvene zvezde Svetislav Pešić.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.