Zvezda u Berlinu bez Gista, Braun i Jovanović u timu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Berlinu bez Gista, Braun i Jovanović u timu

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred meč 9. kola Evrolige protiv berlinske Albe, rekao je da njegov tim očekuje težak meč, ali da je obaveza da u susret uđu sa željom za pobedom.

Crveno-beli u Berlin su otputovali posle poraza od Asvela i u večitom derbiju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana, a posle susreta sa Albom, u četvrtak gostuju Žalgirisu u Kaunasu.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica za ciju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa Asvelom i produžetka i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je istakao da su crveno-beli ponovo u situaciji da imaju veoma malo vremena za pripremu meča.

"Naša je obaveza, bez obzira na već dve odigrane utakmice u petak i nedelju, da u svaki meč ulazimo sa željom i namerom da ga dobijemo. Tako je i pred utakmicu Berlinu. Znamo kako igra Alba i u dobrom raspoloženju čekaju ovaj meč, jer su pobedili Panatianikos u Atini. Ipak naš cilj se zna", rekao je Gavrilović, koji na ovoj utakmici neće imati na raspolaganju Stratosa Perperoglua i Džejmsa Gista, a u Berlin su otputovali Derik Braun i Nikola Jovanović.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić kaže da srpski i regionalni šampion mora da odigra dobro u odbrani ako želi da neporažen napusti nemačku prestonicu.

"Očekuje nas izuzetno težak ispit i duel sa nemačkom ekipom koja igra brzo sa puno šuteva i košarku na veliki broj poena. Moramo da odigramo čvrsto u odbrani, kontrolišemo ritam i ne dozvolimo im da igraju i nametnu svoj tempo. Sa druge strane, zaista nemamo mnogo vremena da se odmorimo i spremimo za ovu utakmicu posle dve fizički vrlo zahtevne utakmice tokom vikenda. Naš cilj pred svaku utakmicu se zna", rekao je Dobrić.

Meč između košarkaša Albe i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZVEZDA STIGLA U BERLIN: Gavrilović pričao o želji i ciljevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Crveno-bele čeka duel sa Albom..Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović ističe da njegov tim u svaki meč ulazi sa željom da ga dobije, te da će tako biti i u utorak protiv Albe. Crveno-beli su u ponedeljak ujutru otputovali u Berlin na utakmicu devetog kola Evrolige protiv nemačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.