Zvezda nudi 3 miliona – Mirotić sve bliži Malom Kalemegdanu!

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 01:12

"Zvezda nudi 3 miliona" – Mirotić sve bliži Malom Kalemegdanu!

KK Crvena zvezda nalazi se u pol poziciji da potpiše Nikolu Mirotića, piše dobro obavešteni grčki portal "SDNA".

Novinar Tolisa Kotsias lansirao je ponoćnu bombu sa tekstom "Crvena zvezda vodi u trci za Nikolu Mirotića sa mitskom ponudom od tri miliona evra".

Kotsias ističe da su sa Malog Kalemegdana ponudili Nikoli Mirotiću ugovor na osnovu kojeg bi zarađivao tri miliona po sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Status crnogorskog košarkaša i dalje je veoma komplikovan, pošto se nije dogovorio sa Barselonom oko otkupa ugovora.

Zbog toga je paralisano evropsko tržište, jer svi čekaju rasplet te situacije, kao i odluku jednog od najboljih košarkaša u Evroligi, ako ne i najboljeg godinama unazad.

U javnosti se danima spekuliše da su Zvezda i Partizan, uz Monako i Olimpijakos, zainteresovani za Mirotića, ali ovo je prvi put da jedan veliki mediji, kao što je SDNA, izađe sa ovakvom vešću.

Mirotić je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 15,4 poena i 4,3 skoka, uz 60 odsto šuta za dva, 39% za tri poena i 80 odsto sa linije za slobodna bacanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAJVEĆA PONUDA U ISTORIJI SRPSKE KOŠARKE: Zvezda najbliža potpisu Nikole Mirotića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023

Želi ga pola Evrolige...Saga kojoj činilo se nema kraja sve je bliža svom epilogu. Nikolu Mirotića želi pola Evrolige, ali ne može svako da priušti takvog asa u svojim redovima...Posle definitivnog razlaza sa Barselonom u red je najpre stao Milano, zatim Monako, da bi u prvi plan izbio Olimpiajkos....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.