Izvor: RTS, 11.Dec.2022, 17:19

Zvezda skoro rasprodala sve ulaznice za duplo kolo Evrolige

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da među navijačima vlada veliko interesovanje za predstojeća dva meča Evrolige protiv Žalgirisa i Armanija i dodao da su ulaznice za ova dva duela skoro rasprodate.
Crvena zvezda će u utorak od 19 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dočekati Žalgiris, a dva dana kasnije "crveno-beli" će se sastati sa Armanijem. Oba meča biće odigrana u Beogradu u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače, koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji. Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A, B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontigent ulaznice za tribinu D i partere", saopštila je Crvena zvezda.
Iz kluba sa Malog Kalemegdana su dodali da se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mestima i onlajn stranici Tiketlajna.
Crveno-beli se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa po šest pobeda i isto toliko poraza. Zveda je u u svim takmičenjima vezala devet uzastopnih pobeda.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda rasprodala skoro sve karte za duplo kolo EL

Izvor: B92, 11.Dec.2022

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da među navijačima vlada veliko interesovanje za predstojeća dva meča Evrolige protiv Žalgirisa i Armanija...Crvena zvezda će u utorak od 19 sati dočekati Žalgiris, a dva dana kasnije "crveno-beli" će se sastati sa Armanijem...Oba meča biće...

Nastavak na B92...

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Karte skoro rasprodate za duplo kolo Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022

Crveno-beli u utorak igraju protiv Žalgirisa, a dva dana kasnije dočekuju Armani...Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da među navijačima vlada veliko interesovanje za predstojeća dva meča Evrolige protiv Žalgirisa i Armanija i dodao da su ulaznice za ova dva duela skoro rasprodate....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.